با سلام. پدر من ۴۰ سال پیش در روستا یک قطعه زمین به دایی خودش داده بود و در مقابل یک قطعه زمین ازش گرفته بود ولی متأسفانه مدرکی در دست پدرم نیست و زمین هم ۴۰ سال دست ماست و شاهدین عینی وقت هم همشون فوت کرده اند ولی تعداد زیادی از ساکنین روستا شهادت میدهند که این قطعه زمین خیلی وقت است دست ماست. دایی پدرم در سال ۸۵ فوت کرده و امسال پدرم زمین را فرخت و وراث علیه پدرم با عناوین کلاهبرداری، خرید و فروش مال غیر و ایجاد مزاحمت ملکی شکایت کردند و خوشبختانه در دادگاه بدوی قاضی به نفع ما رأی داد و شکات به رأی دادگاه بدوی اعتراض کردند و پرونده رفت دادگاه تجدید نظر و بازم خوسبختانه در دادگاه تجدید نظر رأی به نفع ما صادر است. جالب است وراث مجددا یک شکایت جدیدی تحت عنوان بطلان معامله علیه پدرم تنظیم کرده اند و قرار است در ۲۴ آبان در جلسه شورای حل اختلاف حاضر شویم.
سوال بنده این است آیا امکان بی اثر شدن رأی های قبلی (دادگاه بدوی و تجدید نظر) وجود دارد و احتمال دارد ما در شکایت مجدد آنها محکوم شویم؟ یا شکایت مجدد آنها کلا هیچ نتیجه مثبتی برای آنها نخواهد داشت؟ در کل ما چی راهبرد پیشگیرانه را در برابر آنها انتخاب کنیم.
مشاهده پاسخ
سلام
خواهان های دعوا ضمن طرح دعوای بطلان معامله در واقع اقرار به وقوع بیع بین پدر شما و مورث خود نموده اند این امر به نفع شما میباشد اما در خصوص این امر که کدام یک از طرفین دعوا ،حاکم میشوند،بسته به دلایل و مدارک استنادی خواهان میباشد،که باید برسی گردد