طلاق از طرف زن

زوجه در موارد معینی امکان درخواست طلاق را خواهد داشت حتی اگر هنگام عقد، وکالت در طلاق را از زوجه اخذ ننموده باشد. از جمله این موارد اثبات عسروحرج یعنی تحمل سختی و عدم آرامش خواهد بود که از راه‌های مختلف امکان‌پذیر است. وکلای این بخش متخصص در انتخاب راه های درخواست طلاق از طرف زن هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طلاق از طرف زن، مقاله "اگر مرد طلاق ندهد، شرایط طلاق از طرف زن چگونه است" را مطالعه نمایید.

خدمات دادیاب

با وجود اینکه طلاق اثرات مخربی در زندگی زناشویی زن و شوهرها و فرزندان آنها دارد و در دین اسلام نیز به آن منفورترین حلال خداوند لقب داده اند اما گاهی ادامه زندگی مشترک برای زن و شوهرها آنقدر سخت می شود که فرد قادر به تحمل سختی های آن زندگی نخواهد بود و تصمیم به جدایی می گیرد و برای رها شدن از سختی های زندگی برای طلاق اقدام می کند و خواهان شروع یک زندگی جدید برای خود خواهد بود. وقتی بحث از طلاق می شود این امر به ذهن می آید که زن حق طلاق نخواهد داشت چرا که قانون حق طلاق را برای مرد در نظر گرفته است اما باید بگویم که طلاق از طرف زن یکی از انواع طلاق هایی است که در دادگاه های خانواده مطرح می شود و یکی سخت ترین روش های اجرای طلاق می باشد و برای اینکه روند پرونده راحت تر و با قدرت بیشتر پیش برود بهتر است تا از وکیل خانواده متخصص استفاده شود. زن با دلایل و مدارکی که دارد می تواند درخواست طلاق از طرف زن را مطرح کند تا از این طریق به زندگی مشترکی که در آن احساس خوشحالی و خوشبختی نمی کند پایان دهد. 

اگر شما هم به عنوان یک زن تصمیم به جدایی از همسر خود دارید و می خواهید درخواست طلاق از طرف زوجه مطرح کنید دادیاب در کنار شماست تا در این مسیر همراهیتان کند. در زیر به سوال های رایجی که عموما در بحث طلاق از طرف زوجه و درخواست طلاق از طرف زن پرسیده می شود پاسخ داده ایم:

چه زمانی می توانم درخواست طلاق از طرف زوجه مطرح کنم؟

هرگاه هریک از بندهای 12 گانه عقدنامه و یا موارد عسر و حرج زوجه قابل اثبات باشد زن می تواند درخواست طلاق از طرف زن را مطرح نماید.

در طلاق از طرف زن عسر و حرج زوجه شامل چه مواردی است؟

عسر و حرج زن به این معناست که اگر ادامه زندگی برای زن همراه با سختی باشد طوری که زن نتواند زندگی مشترک را ادامه دهد در چنین حالتی با استناد به عسر و حرج می تواند درخواست طلاق از طرف زوجه را مطرح کند. عسر و حرج شامل مواردی مانند ندادن نفقه، ترک زندگی مشترک توسط مرد به مدت 6 ماه متوالی و 9 ماه متناوب، اعتیاد خانمان سوز به مواد مخدر یا مشروبات الکلی، محکومیت قطعی مرد به حبس پنج سال به بالا، ضرب و شتم، مبتلا شدن به بیماری های روانی یا مسری و موارد دیگر.

آیا اگر حق طلاق را داشته باشم می توانم درخواست طلاق از طرف زن مطرح کنم؟

بله، با دریافت وکالت در طلاق از همسرتان می توانید به طرح درخواست طلاق از طرف زوجه بپردازید و خودتان را مطلقه کنید. البته در این مسیر نیاز به وکلای متخصص در کنار خودتان خواهید داشت.

شروط 12 گانه عقدنامه برای طلاق از طرف زوجه چه مواردی می باشد؟

شروط 12 گانه جهت طلاق از طرف زن شامل ندادن نفقه به مدت 6 ماه و عدم امکان اجبار او، رفتار نامناسب مرد با زن، مبتلا شدن به بیماری های صعب العلاج، جنون مرد در زمانی که امکان فسخ نباشد، محکومیت به حبس پنج سال به بالا، اعتیاد خانمان سوز، ترک زندگی مشترک 6 ماه متوالی، محکومیت قطعی به جرمی که مغایر با حیثیت و شأنیت زوجه باشد، پنج سال از زندگی مشترک آنها بگذرد و به دلیل عقیم بودن و .. صاحب فرزند نشوند، مفقودالاثر شدن مرد و گذشت 6 ماه از مراجعه به دادگاه و مرد ازدواج دیگری داشته باشد.

اگر زن دلایلی برای طلاق نداشته باشد آیا می تواند جهت طلاق از طرف زوجه اقدام نماید؟

طلاق از طرف زن یکی از سخت ترین و طولانی ترین راه های جدایی است بنابراین در این مسیر باید دلایل قابل قبول برای دادگاه ارائه کنید تا بتوانيد روند طلاق از طرف زن را راحت تر كنيد.

اگر نتوانم دلایلی برای طرح درخواست طلاق از طرف زن ارائه کنم باید تا آخر عمر دربند همسرم باشم؟

در چنین شرایطی می توانید با اهرم های فشاری که دارید مانند مطالبه حق و حقوق قانونی خود و یا توافق برای جدایی اقدام کنید.